Menu
Cosul tau

Inchirieri pompe de san

Va doriti sa extrageti laptele matern pe o perioada fixa de timp si nu doriti sa investiti in achizitionarea unei pompe de san? Noi venim cu solutia inchirierii ei! Pompele Spectra S2 sau Spectra 9plus sunt solutia ideala pentru a extrage eficient lapte matern, fiind silentioase si avand un randament foarte bun.

Inainte de a achizitiona sau de a inchiria o pompa de san va incurajam sa cereti sfatul unui  consultant in alaptare acreditat IBCLC cu privire la problema cu care va confrunati! S-ar putea sa nu aveti nevoie nici de o achizitie in plus, nici de inchiriere.

Din considerente de igiena si de sanatate, va recomandam sa achizitionati, o data cu inchirierea pompei, si Kit-ul de colectare al laptelui matern, ce contine toate componentele care intra in contact cu laptele matern (cupa, supapa, filtru de protectie, recipient pentru stocarea laptelui matern, furtun si tetina). 

Oferta noastra pentru inchirierea pompei pentru o perioada de o saptamana si achizitionarea celor 2 kituri de colectare a laptelui matern este:

INCHIRIERE MOTOR POMPA O SAPTAMANA (50 LEI) + ACHIZITIE 2 KIT- uri DE COLECTARE A LAPTELUI (134 LEI)  = 184 LEI

DACA pompa va fi folosita pentru extragerea laptelui matern fara ca acesta sa fie ulterior consumat de bebelus, va punem la dispozitie pentru inchiriere si kiturile de colectare originale ale pompei, oferta noastra devenind:

INCHIRIERE MOTOR POMPA O SAPTAMANA (50 LEI) + INCHIRIERE 2 KIT - uri DE COLECTARE A LAPTELUI O SAPTAMANA (20 LEI) = 70 LEI 

Inchirierea pompei se face pe o perioada fixa de o saptamana. Daca se doreste prelungirea perioadei de inchiriere, aceasta se va face prin solicitarea telefonica (apel, sms, whatsapp) sau prin email iar contravaloarea pentru perioada de prelungire se va achita la returnare. Inchirierea pompei se face DOAR pe teritoriul Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov. 

Daca se doreste ridicarea pompei de la sediul Pravaliei Parintilor, este necesara prezentarea unui act de identitate, in vederea realizarii unei fotocopii. Perioada de inchiriere se va calcula din ziua in care pompa este ridicata de la sediu. Va rugam sa nu va deplasati pentru ridicare pana nu primiti confirmarea din partea noastra ca produsul este pe stoc si pregatit pentru a fi ridicat!

Daca se doreste ridicarea pompei de la sediul Pravaliei Parintilor, este necesara prezentarea unui act de identitate, in vederea realizarii unei fotocopii. Perioada de inchiriere se va calcula din ziua in care pompa este ridicata de la sediu. Va rugam sa nu va deplasati pentru ridicare pana nu primiti confirmarea din partea noastra ca produsul este pe stoc si pregatit pentru a fi ridicat!

Daca se doreste livrarea ei prin curier, atunci perioada de inchiriere se va calcula din ziua in care ea va ajunge la dvs.

In acest video puteti vedea cum sa alegeti corect marimea potrivita a cupei:

Contact:

Tel: 0724883108 

Email: contact@pravaliaparintilor.ro

 

Pompa de san electrica dubla Spectra S2 de inchiriat (o saptamana)
Nou Cel mai vandut
Producator: Spectra
Laptele matern este cel mai bun pentru a asigura bebelusului o crestere si o dezvoltare fizica si psihica armonioasa. Legatura dintre mama si bebelus se consolideaza in timp si cel mai important pas il reprezinta alaptarea. Totusi, sunt cazuri in care alaptarea este ingreunata sau deficitara, din di..
50.00 lei Fara TVA:50.00 lei
Afiseaza de la 1 la 1 din 1 produse (1 pagini)