Menu
Cosul tau

Despre noi

Prăvălia Părinţilor şi-a început existenţa ca o “prăvălie de cursuri, servicii şi activităţi” pentru părinţi dornici de cunoaşterea unor informaţii actualizate şi bazate pe dovezi care să îi conecteze cu actualii sau viitorii lor copii, să le faciliteze o relaţie bazată pe comunicare şi încredere şi să îi introducă într-un stil de viaţă sănătos, echilibrat.

Curând ne-am dat seama că acest stil de viaţă pe care noi îl propunem implică realizarea unor alegeri în societatea noastră de consum.

Când vorbim la cursul de puericultură sau la cursul de pregătire pentru travaliu, naştere şi îngrijirea nou-născutului despre nevoia bebeluşului de a fi ţinut în braţe sau despre modalităţile de prevenire a colicilor povestim părinţilor despre beneficiile sistemelor de purtare a bebeluşilor şi despre modelele existente pe piaţă care sunt sănătoase pentru bebeluşi (în acord cu structura fiziologică a acestora).

Într-un context similar, când povestim mamelor despre poziţia corectă a bebeluşului la sân şi despre modalităţile de tratare a unor răni pe mamelon, menţionăm despre puterea vindecătoare a laptelui matern dar şi a lanolinei pure.

De fiecare dată am adus în atenţia părinţilor produse care să ajute la împlinirea nevoilor de bază ale părinţilor şi copiilor: conectare, comunicare, siguranţă, confort.

Părinţii găseau la noi produsele care li se potriveau şi vestea s-a dus. Curând am început sa fim contactaţi de către părinţi care nu fuseseră anterior clienţii cursurilor noastre şi astfel s-a născut ideea magazinului online al Prăvăliei Părinţilor.

Produsele pe care le găsiţi la noi sunt produse testate de alţi părinţi care ne-au dat la rândul lor un feedback pozitiv şi le-au recomandat altor şi altor părinţi.

Vă invităm să le descoperiţi!