Politici de confidentialitate

S.C. PRĂVĂLIA PĂRINŢILOR S.R.L, în calitate de proprietar şi de administrator al magazinului online magazin.pravaliaparintilor.ro respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, PRĂVĂLIA PĂRINŢILOR are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

1. Scopul colectării datelor personale, este:

  •  pentru a vă confirma produsele pe care le-aţi achiziţionat în sistem online şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste produse (termene de livrare, epuizarea stocului etc.);
  • pentru întocmirea facturii şi a documentelor necesare pentru transport;

2. Sunteţi obligat(ă) să ne furnizaţi datele cerute prin completarea formularului de comandă, acestea fiind necesare serviciului de contabilitate pentru întocmirea facturii şi a documentelor pentru transport. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea livrării comenzii.
3. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către  PRĂVĂLIA PĂRINŢILOR strict în scopurile menţionate mai sus şi sunt comunicate doar firmei de transport, pentru livrarea produselor comandate, la adresa de livrare furnizată de către dumneavoastră.
4. PRĂVĂLIA PĂRINŢILOR îşi rezervă dreptul de a comunica date cu caracter personal autorităţilor în drept, date solicitate în scopul oricăror verificări justificate în baza legii.
5. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de: dreptul la informare, dreptul de acces la date cu caracter personal, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa societăţii, la adresa: magazin@pravaliaparintilor.ro
6. Dacă datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

S.C. PRĂVĂLIA PĂRINŢILOR S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.